VGM Introductie

Een leuke activiteit voor je vereniging. Een stukje theorie en een kennismakingsduik (30 min.) in je eigen verenigings zwembad. Per (zwembad) uur max. 8 deelnemers. Deelname bedraagt ongeveer 20,-  per persoon (e.e.a. afhankelijk van aantal deelnemers en rij-afstand).

Ingangsniveau: Sportduiker of Open Water  

VGM-duiker

Wil je leren duiken met een VGM is deze opleiding de juiste keuze. Op een avond zullen, na een korte theorie instructie, in het zwembad de eerste vaardigheden geoefend worden. Een hierop volgende dag in het weekend worden in het buitenwater een tweetal duiken gemaakt. Bij voldoende vaardigheden wordt het Ocean Reef VGM-duiker brevet verstrekt. Kosten op aanvraag en afhankelijk van aantal deelnemers.

Ingangsniveau: 1* CMAS of Advanged Openwater.  

VGM Instructeur

De reactie van de eerste groep deelnemers aan de VGM instructeurs  opleiding waren zeer enthousiast! Voor eind augustus staat de tweede sessie op stapel. De cursus bestaat uit 2 avonden. In de eerste avond de theorie van VGM duiken en de tweede voor daadwerkelijke oefening in het zwembad. Kosten bedragen 150,- inclusief OceanReef instructeurs brevet, bruikleen maskers etc. Deelnemers kunnen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden een masker aanschaffen.

Ingangsniveau: actief duikinstructeur moet zijn!