Dankzij een jarenlange actieve opleidingsstatus is een groot (specialisten)netwerk en een enorme hoeveelheid informatie en lesmateriaal opgebouwd. Deze informatie, in eerste opzet voor de eigen vereniging ontwikkeld, is verwerkt tot informatief, maar vooral ook boeiend en onderhoudend les- en trainingsmateriaal. 

 

Wil je jezelf verder ontwikkelen in de duiksport en op (inter)actieve wijze deelnemen aan de periodiek georganiseerde presentaties en brevetspecialisaties? Of speciaal voor jouw vereniging een opleiding of training op maat  organiseren? 


Stuur me een mailtje met een concreet verzoek en/of vraag. Als je hierbij je telefoonnummer vermeldt kan ik desgewenst ook telefonisch contact met je opnemen. 

 

Omdat iedereen zijn eigen specialisaties en vaardigheden heeft, zijn de mogelijke onderwerpen en specialisaties die ik kan verzorgen: Driftduiken, Vol Gelaats Masker, EHBDO, ongevalssimulaties, ijsduiken, materiaalkunde , getijde-water, OW-video en fotografie, droogpak, DAN Oxygen provider en duik ‘stress’ training

klik hier voor meer informatie