Over mij

Hoi, leuk dat je interesse hebt. Sta mij toe om mezelf kort voor te stellen. Mijn naam is Christiaan Knopper (1959). Ik woon samen met mijn vrouw  in Capelle aan den IJssel (NL). Onze beide zoon’s hebben het nest ondertussen al verlaten.

Na een studie elektronica ben ik mijn carrière begonnen als ondernemer (reclame). Vervolgens mocht ik in loondienst vanuit een salesfunctie doorgroeien tot general manager van een beurs genoteerde IT organisatie. Vandaag de dag  ben ik vanuit mijn eigen buro (CK-Motion) actief als adviseur, interim manager en trainer.

Mijn brede ervaring in diverse branches combineer ik met een solide theoretische achtergrond. Een ‘leven lang leren’ is mijn motto, en in 2018 behaalde ik nog een master (MBA) aan de Anglia Ruskin University in Cambridge.

In mijn vrije tijd ontdek ik graag nieuwe plekken tijdens het reizen, waarbij ik geniet van mensen, diverse culturen en de prachtige natuur. Daarnaast duik ik graag in de onderwaterwereld, altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ontdekkingen.